10 Temmuz 2012 Salı

Serin Tatlar Atölyesi : Parfe Yapımı ve Tadımı


Kendi mutfağında, seni kimse seyretmiyorken yemek yapmak çok kolay..
Detaylı açıklama da gerektirmiyor hazırlarken...
Ancak bu kez farklı bir mutfakda, küçük bir grubun önünde çalıştım.
Keyifliydi...

Kipa Aile Kulubü'nden aldığım davet üzerine, pazartesi günü Uygulamalı Parfe Yapımı ve Tadımı etkinliği gerçekleştirdik. Katılımcılara parfe konusundaki bildiklerimi aktardım. Tam tatil dönemi olmasından dolayı çok fazla katılım olmasa da, 15 kişiyle neşeli, sohbetli bir Parfe etkinliği gerçekleştirdik. Önce yaptık, ardından da tadına baktık.
Etkinlikte 2 farklı parfe hazırladım.


Çikolatadan vazgeçemem diyenler için Çikolatalı Parfe



Ferahlatıcı etkisiyle hafif, meyveli tercih edenlere Limonlu Jöleli Parfe


Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Kipa Aile Kulubü'nden Melike Hanım ve Alev Hanım'a,  ayrıca bana ürünleriyle destek veren Dr. Oetker'e çok teşekkürler..
Tarifleri de hemen paylaşacağım..

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

oğğğ harika serin ve leziz ellerine sağlık

mandalincikmazi dedi ki...

Her ikisine de hayır diyemem ellerine sağlık böyle davetler almak ne güzel kutlarım......

Unknown dedi ki...

Canım tebrik ederim öncelikle. Güzel bir etkinlik olmuş ve de çok başarılı lezzetler ortaya çıkmış:) Ellerine sağlık:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Peki ya tarifler,bu ara dondurmadan sonra yapmak istedigim sey parfe idi,meyveli olan cok rahatlatici olmali,elinize saglik,izleyici önünde olmak bencede heyecan vericidir...

Unknown dedi ki...

görüntüler çok nefis. hele de şu kavurucu sıcaklarda. emeğine sağlık sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...